Prijs nieuwe Ford GT bedraagt...

Het is beslist geen koopje, maar aangezien Ford maar 500 exemplaren bouwt dan ook wel een zeer exclusieve verschijning. De Amerikanen vragen € 530.000,- voor de nieuwe GT. Op onze eigen gele kentekens welteverstaan, dus inclusief alle belastingen.

Direct geld overmaken naar je lokale dealer heeft overigens geen nut. Ford wil van de in 2017 en 2018 te bouwen exemplaren (250 stuks per jaar) heel zorgvuldig een baasje kiezen. Om in aanmerking te komen voor de nieuwe GT kijkt Ford naar eerdere Ford's die je hebt gereden en in het bijzonder of je ooit een GT of GT40 hebt gereden.

Snel handelen, kort in spanning

Inschrijven om in aanmerking te komen voor een GT doe je op de website van Ford. Denk er overigens niet te lang overna, want op 12 mei eindigt de voorinschrijving. In juli hoor je vervolgens of je tot de gelukkige eigenaren hoort. En slaag je daar niet in, wellicht is er dan nog een troost voor je.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties