Suzuki Ignis

Suzuki Ignis Private Lease

De beste deal voor een Suzuki Ignis is momenteel 345,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Athlon
vanaf € 345,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij Athlon
Ignis
Athlon
Suzuki Ignis
1.2 Smart Hybrid Select 5D 61kW
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 345,-p/m
Naar Athlon
Ignis
Just Lease
Suzuki Ignis
Suzuki 1.2 Smart Hybrid Comfort
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 362,-p/m
Naar Just Lease
Ignis
Just Lease
Suzuki Ignis
Suzuki 1.2 Smart Hybrid Comfort incl Safety Sys
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 374,-p/m
Naar Just Lease
Ignis
Just Lease
Suzuki Ignis
Suzuki 1.2 Smart Hybrid Select
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 394,-p/m
Naar Just Lease
Ignis
Just Lease
Suzuki Ignis
Suzuki 1.2 Smart Hybrid Style
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 401,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de Suzuki Ignis

Met dit kleine autootje lease je een praktische en stoere auto. De Suzuki Ignis is een 5-deurs hatchback die gebouwd is op het A-segment platform. Dit kekke kleine autootje is perfect voor in de stad en met zijn hoge zitpositie heb je altijd een goed overzicht. Bovendien is hij ook nog eens heel erg betaalbaar. De Ignis is sinds 2001 op de markt en is sindsdien een geliefde auto.

Een Suzuki Ignis private leasen

De Suzuki Ignis is één van de meest betaalbare leaseauto’s die er bestaan. De Ignis is omdat hij compact is ideaal voor de stad, maar is ook comfortabel te rijden op de snelweg. De auto wordt geleverd in drie uitvoeringen namelijk: Comfort, Select en Style.

Uitrusting Suzuki Ignis

De basisuitvoering van de Suzuki Ignis is al rijk uitgerust, maar je hebt de mogelijkheid om de auto verder aan te passen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen voor het Select-pakket, waar je onder andere een achteruitrijcamera, stoelverwarming en verschillende veiligheidsfuncties toevoegt. Wanneer je kiest voor het Style-pakket voeg je daar onder andere climate control, sleutelvrije startfunctie en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening aan toe. Ook is het mogelijk om een automatische versnellingsbak en een (afneembare) trekhaak te installeren.

Alternatieven Suzuki Ignis lease

De Renault Twingo en Volkswagen Up! zijn twee directe alternatieven van gelijke prijsklasse en formaat. Ook de Kia Picanto mag in dit rijtje niet ontbreken. Wat ze gemeen hebben met de Suzuki Ignis is dat ze allemaal prima stadsauto’s zijn die makkelijk te parkeren zijn en weinig brandstof verbruiken.

Waarom een Suzuki Ignis private leasen?

Voor het aanschaffen van een nieuwe auto heb je een aardig spaarpotje nodig. Daarnaast moet je rekening houden met kosten voor onderhoud. Private lease maakt het rijden van een nieuwe auto bereikbaar voor een grotere groep Nederlanders. Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn in de prijs in begrepen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vergelijk de beste Suzuki Ignis private lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting Suzuki Ignis

  • Betaalbare leaseauto
  • Hoge zitpositie
  • Ideaal voor in de stad