Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Private Lease

De beste deal voor een Porsche Cayenne is momenteel 1988,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 1.988,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Cayenne
Just Lease
Porsche Cayenne
Porsche 3.0 V6 E-Hybrid Tiptronic
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 1.988,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de Porsche Cayenne

Met dit topmodel SUV van Porsche maak je indruk op de weg. De Cayenne is er in verschillende motorisaties, waaronder een hybride uitvoering. Je kunt bij Justlease, Porsche Lease of ANWB terecht voor een overzicht van Porsche Cayenne private lease deals.

Een Porsche Cayenne private leasen

De uitrusting van de Porsche Cayenne is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Zo is de basisuitvoering voorzien van onder andere LED-koplampen, 19 inch lichtmetalen velgen, een 8 inch touchscreen met navigatiesysteem en een Bose surround sound audio-installatie.

Uitrusting Porsche Cayenne

De basisuitvoering van de Porsche Cayenne is al erg compleet, maar er zijn nog tal van opties beschikbaar om hem helemaal naar wens te maken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor luxere stoelbekleding of een groter infotainmentsysteem met meer functionaliteiten. Ook aan veiligheid is gedacht; denk hierbij aan adaptieve cruise control of blind spot detection. Kortom, alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van elke rit.

Alternatieven Porsche Cayenne lease

Mocht de Porsche Cayenne toch iets te duur of groot voor je zijn, dan hebben we gelukkig nog diverse andere modellen die wellicht beter bij je passen. Bekijk bijvoorbeeld onze pagina over Audi Q5 private lease deals, of de deals voor de BMW X3 of neem contact met ons op voor advies op maat. Wij helpen je graag verder!

Waarom een Porsche Cayenne private leasen?

Private lease is een populaire manier van autorijden, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de auto. Hierbij zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen. Omdat je niet zelf de eigenaar bent van de auto, hoef je je ook geen zorgen te maken over de waarde ervan. Wanneer het leasecontract afloopt, geef je de auto weer terug aan de leasemaatschappij.

Samenvatting Porsche Cayenne

  • Beschikbaar in talloze uitvoeringen
  • Ook hybride verkrijgbaar
  • Sportieve look