Slim op pad met Babyzen

Iedere ouder weet hoe lastig het is om met je baby op pad te gaan. Het begint al bij het bij elkaar zoeken van de spullen die je onderweg nodig zou kunnen hebben. Flesje, melkpoeder, spuugdoekjes, schone luiers, schone kleding, speen; en als je denk dat je alles hebt en op het punt staat om te vertrekken, blijkt je kleine spruit ineens een vieze luier te hebben. Deze tijd kan als zwaar ervaren worden en bestaat uit ups en downs, maar het is ook een hele mooie tijd. Toch is het wel belangrijk om het jezelf als kersverse ouder zo prettig mogelijk te maken. En aangezien we tegenwoordig steeds sneller de auto pakken moeten ook daarvoor de meest comfortabele artikelen, zoals een autostoeltje of buggy, worden aangeschaft. Kies voor kwaliteit zoals de hoogwaardige autostoeltje en buggy’s van Babyzen.

Kenmerken van de producten van Babyzen

Het Franse merk Babyzen weet precies wat belangrijk is als het gaat om het vervoeren van je baby. Het begint dus al bij het uitkiezen van een autostoeltje en een buggy. Kies een model dat niet te zwaar en te groot is, zodat je het makkelijk met je meeneemt. Een Babyzen autostoeltje en de Babyzen YoYo zijn de optimale, lichtgewicht hulpmiddelen die kersverse ouders goed kunnen gebruiken. En ondanks het lichte gewicht, kun je er wel op vertrouwen dat de Babyzen autostoeltjes en buggy's super stevig zijn. De producten zijn uitvoerig getest voordat ze op de markt zijn gebracht, dus je kunt er met een gerust hart je baby in vervoeren.

Lichtgewicht autostoeltjes

Het Babyzen autostoeltje installeer je heel eenvoudig met een driepunts-autogordel. Verder zorgt de combinatie van EPS en kunstschuim in het zitje en de zacht vulling voor een heerlijk comfortabel babyzitje. De BeSafe iZi Go Modular beschermt uw kleintje optimaal. De verbeterde bescherming zijbotsingen (SIP+, Side Impact Protection) tegen botsingen aan de zijkant, beschermt zelfs beter dan de opgelegde norm R129.

Vederlichte Babyzen YoYo

De babyzen YoYo is zeer compact, vederlicht en opvallend wendbaar. Met één soepele handbeweging vouw je deze buggy in en uit. En als de Babyzen YoYo ingeklapt is, past deze zonder veel moeite in de achterbak of zelfs over je schouder. Deze vederlichte buggy is de slimste keuze als je veel met de auto op pad gaat. Deze buggy is enorm populair en een uitkomst als je kiest voor een compact en functioneel model. De Babyzen YoYo is dus ideaal dus als je de buggy regelmatig in- en uit de auto moet halen. Bovendien zijn de wielen van de buggy schokbestendig en wendbaar. Op oneffen terrein zullen de wielen niet blokkeren.

Shop je buggy of autostoel online

Je kunt Babyzen heel simpel online bestellen. Het is ook mogelijk om een Babyzen kinderwagen en buggy in één aan te schaffen. De bekleding voor de kinderwagen en buggy is los te koop en je kunt kiezen tussen allerlei verschillende kleuren. Er zijn bovendien ook pakketten te koop met een kinderwagen en autostoel. De autostoel is dan met een speciale adapter op het frame van de kinderwagen te plaatsen.

Zoeken

Merk- & modeldossiers