Tuning & styling

Door Brabus nog verder verfijnd

Door Brabus nog verder verfijnd

Brabus maakt van de Sportcoupé een onderscheidende Sportcoupé. Voor zowel in- als exterieur zijn diverse tuning & styling accessoires leverbaar.

De Sportcoupé ziet vanaf fabriek al zeer mooi uit. Toch vond Brabus dat er nog wel wat aan te doen was. Zo is de voorbumper voorzien van een spoiler en heeft de achterbumper ook een andere vorm gekregen. Zo is er een gat in gemaakt waar de (Brabus) sportuitlaat doorheen komt. 

Verder zijn er diverse lichtmetalen velgen leverbaar. Dit is variërend van 17 tot 19 inch en van een breedte van 215 t/m 265. Volop keuze dus.

Ook in het interieur was er het nodige aan te passen vond Brabus. Zo is het stuur bekleed met hout of carbon. Ook zijn er speciale mattensets en is de knop van de versnellingspook te voorzien met hout of carbon. Dan kun je nog kiezen voor een aluminium-pakket. Dan krijg je o.a. aluminium accenten op dashboard en deurpanelen, versnellingspook en pedalen.

Ook motorisch doet Brabus het een en ander met de Sportcoupé. De C200 Kompressor is door Brabus zo ver op te voeren dat een vermogen levert van maar liefst 250 pk en 320 Nm. Natuurlijk is het ook bescheidener te houden. De simpelste tuning komt uit op 186 pk een winst van 23 pk. Normaal levert de C200 Kompressor 163 pk.

Brabus maakt dus van elke Sportcoupé een exclusieve auto.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Door Brabus nog verder verfijnd
Redactie
Door Redactie

Zoeken