Tuning & styling

Impressie van de nieuwe RS4?!

Impressie van de nieuwe RS4?!

Caractère is al jaren actief bezig met het stylen van Volkswagen´s en Audi. Zo kwam er ook voor de nieuwe A4 Avant een nieuwe bocykit op de markt met een look a la RS4 (Avant)

Caractere maakt al tijden bodykits voor modellen van Volkswagen en Audi. Van het vorige model van Audi´s RS4 heeft men een bodykit gemaakt die erg veel lijkt op het origineel en deze was te monteren op elke gewone A4. Hierdoor had je voor relatief weinig geld een ´RS4´ uiterlijk.

Bij het nieuwe model van de A4 heeft Caractere weer een bodykit op de markt gebracht. Zou de nieuwe RS4 er zo uit gaan zien?

Aan de voorkant heeft de auto met deze kit vrij veel weg van het vorige model van de RS4. De voorspoiler met drie openingen voor koeling en de grille met het RS4 schildje erin doen direct denken aan de snelheidsduivel van Audi. Ondanks dat heeft de auto toch een ander aanzicht. Hij oogt wat voller en robuuster.

Aan de achterkant van de auto vinden we een spoilertje op het dak en een mooie bumper waaruit twee dikke uitlaatpijpen steken.

Door deze stylingkit lijkt de A4 Avant een stuk sportiever en onderscheidt deze zich van alle andere A4´s die er rond rijden. Zal de nieuwe RS4 er ook ongeveer zo uit gaan zien? Laten we het hopen!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Impressie van de nieuwe RS4?!
Redactie
Door Redactie

Zoeken