Tuning & styling

Kia Sorento

Cobra Technology doet Kia Sorento

Cobra Technology & Lifestyle heeft de van zichzelf best al stoere Kia Sorento voorzien van hun gebruikelijke assortiment. Hierdoor oogt de Koreaanse SUV nog een stukje krijgshaftiger.

Cobra Technology doet Kia Sorento
Cobra Technology & Lifestyle is eigenlijk niet echt een tuner, maar een soort customizer. Geïnteresseerden kunnen bij het Duitse bedrijf uitsluitend terecht voor accessoires en dan met name (roestvrij) stalen buizenconstructies, ook wel bekend als "bullbars". Cobra levert ze in verschillende formaten voor verschillende kanten van de auto en vooral SUV´s zijn erg geliefd door Cobra. Voortaan kan de rijder van de nieuwe Kia Sorento ook bij Cobra terecht voor zo’n buizenframe.

EU goedgekeurd
De zogenoemde Cobra Cityguard onderaan de voorbumper van de Kia Sorento is van “high-gloss” roestvrijstaal en heeft een diameter van 60 mm. Daarin zijn twee stroken LED’s ondergebracht ten behoeve van dagrijverlichting. De andere variant is behoorlijk aanwezig en mag een echte bullbar genoemd worden. Deze eveneens van roestvrij staal gemaakte constructie is volledig volgens de EU-richtlijnen op het gebied van voetgangersveiligheid goedgekeurd. Aan de ‘dwarsligger’ van de bullbar zijn twee flinke (berm)schijnwerpers gemonteerd voor die klassieke offroad look. De stalen accessoires zijn tevens als zij-skirts leverbaar met of zonder treeplanken en afgewerkt met RVS of rubber voor de instap. Wanneer je ook de achterzijde door Cobra laat versieren lijkt het geheel helemaal in harmonie te zijn. Wielen in de maten 19 of 21 inch zetten de stoere looks van de Sorento extra kracht bij.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Cobra Technology doet Kia Sorento
Cobra Technology doet Kia Sorento
Cobra Technology doet Kia Sorento

Zoeken

Merk- & modeldossiers