Tuning & styling

Lexus RX volgens Branew

Lexus RX volgens Branew

Als wij een tuningobject in ogenschouw nemen denken wij nou niet meteen aan de Lexus RX. Überhaupt leent de modellenlijn van Toyota’s luxemerk zich niet gauw voor allerlei toegevoegde optooiing. Het Japanse Branew denkt hier anders over.

Branew heeft de RX 450h uitgekozen om op los te gaan. Lieten wij in onze rij-impressie met de RX nog weten dat de SUV in ’t wit moeder aarde zelve lijkt. Met deze opsmuk erop geplakt blijft van dit beeld helemaal niets meer over. Hele fijnstofwolken lijken er nu uit de uitlaatpijpen te komen.

Inhoud bodykit
Of Branew daadwerlijk de hybridekrachtbron onder handen heeft genomen is onduidelijk. Het stylingpakket omvat in ieder geval een forse onderspoiler aan de voorzijde waarin twee LED-stoken onderdak hebben gevonden. Zij-skirts zorgen voor de harmonie tussen vóór en achter, terwijl de achterzijde eveneens is opgetuigt met extra kunststof onderaan de bumper. Een diffuser met uitsparingen voor het uitlaatsysteem maakt de RX optisch sneller. Het wielenassortiment telt negen smaken; op de foto’s is het type ‘BW-101 Super Chrome’ zichtbaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Lexus RX volgens Branew
Lexus RX volgens Branew
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers