Tuning & styling

JE DESIGN optimaliseert Seat Leon Cupra

JE DESIGN optimaliseert Seat Leon Cupra

JE DESIGN toont een aantal optische en technische wijzigingen voor de gefacifte Seat Leon Cupra. De auto is hierdoor van een sportman in een ontembare racemachine omgetoverd, aldus de Duitse tuner.

De tuner heeft een groot aantal aanpassingen voor de Spanjaard op het programma staan. Laten we beginnen met het exterieur. Wat direct opvalt is de sportieve voorspoiler met extra grote luchtinlaten. Vlak hierboven maken de booskijkers en de LED-verlichting de Seat nog iets agressiever. Aan de zijkant vinden we een tweedelige zijskirt en nog verder naar achteren prijkt een grote spoiler. De nieuwe achterbumper en diffuser completeren het aerodynamische spoilerpakket van JE DESIGN.

Krachtvoer
Met 240 pk hoeft de eigenaar van een Leon Cupra niet te klagen. Maar aangezien meer bijna altijd beter is komt JE DESIGN met een upgrade. Deze brengt het vermogen naar 285 pk. Het koppel stijgt van 300 naar 386 Nm. Het resultaat is goed zichtbaar. Nul naar honderd gaat een halve seconde sneller zodat de teller al na 5,9 seconden op 100 km/h staat. De topsnelheid steeg van 247 naar 261 km/h, waardoor je alle snelle Duitser net kan aftroeven. Na de aanpassingen geeft JE DESIGN één jaar garantie op de motor en aandrijflijn.

Massage
Maar de lijst met wijzigingen gaat door. Een vierpijps-uitlaatsysteem met extra sportief geluid, een 40 mm verlaagd onderstel, 19 inch wielen en een reeks aanpassingen in het interieur. Zo biedt JE DESIGN een leerpakket, verwarmbare stoelen, elektrisch verstelbare lendensteun en zelfs een stoel met ingebouwde massage is mogelijk! Ja, een sportman moet je goed verzorgen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
JE DESIGN optimaliseert Seat Leon Cupra
JE DESIGN optimaliseert Seat Leon Cupra
JE DESIGN optimaliseert Seat Leon Cupra
JE DESIGN optimaliseert Seat Leon Cupra
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers