Tuning & styling

Carzone Specials maakt Xsara compleet anders

Carzone Specials maakt Xsara compleet anders

Carzone Specials Citroën Xsara grondig gestyld. Met flink bumpers, spoilers en lichtmetalen velgen mag het resultaat er zijn.

Carzone Specials heeft zich reeds bewezen als Citroen tuner met hun uiterst succesvolle bodykits voor de Saxo phase 1, Saxo phase 2 en Xsara phase2. De Citroen Xsara phase 1 komt het Carzone Specials gamma vervoegen en dit op een manier die we ondertussen gewoon zijn van deze Belgische tuner;  innoverend, exclusief en verrassend.

Eens te meer zien we hier volledig nieuw ontworpen bumpers die, in schril contrast met de concurrentie, geen herhaling zijn van de bestaande designs uit hun gamma maar een bevestiging van het onmiskenbare talent van de Carzone design afdeling.

De nieuwe Citroen Xsara phase 1 kit bestaat uit volledige voor en achterbumper, zijlijsten en kofferspoiler. Uiteraard kan deze kit nog uitgebreid worden met de reeds bestaande koplamp spoilertjes en embleem loze grill. De ondertussen typische Carzone Specials uitlaat opstelling is ook van de partij en ondergaat op dit ogenblik de evolutie van prototype naar productie uitlaat, en aldus zeer binnenkort leverbaar bij je vertrouwde Carzone Specials verkooppunt. Een andere constante bij Carzone specials zijn de ALESSIO velgen; model "Turbo" 7.5 x 16 uit de "Brimetal"(zwarte chroom) serie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Carzone Specials maakt Xsara compleet anders
Redactie
Door Redactie

Zoeken