Tuning & styling

Schitterende bodykit van JE Design

Schitterende bodykit van JE Design

JE Design heeft de Seat Ibiza omgetoverd tot een ware sportauto. Met een schitterend ontworpen bodykit en vele andere accessoires is het een lust voor het oog.

Op de autoshow in Essen, Duitsland, stond deze schitterende Seat Ibiza te pronken. Met dank aan JE Design is deze auto voorzien van een bodykit die geheel aansluit bij het design van deze Spaanse ´kleine´.

De voorkant van de auto is voorzien van diverse onderdelen om het design nog eens extra accent te geven. De koplampen zijn voorzien van koplampspoilers die zowel in de kleur van de carrosserie als verchroomd leverbaar zijn. De standaard voorbumper heeft moeten wijken voor een geheel ander exemplaar dat qua styling wel een beetje gebaseerd is op die van bijvoorbeeld de Leon Cupra, tegenwoordig Topsport geheten.

Als je om de auto heen loopt naar de achterkant ontdek je nog veel meer wijzigingen. Zo is de Ibiza voorzien van zij-skirts en verchroomde handgrepen voor de beide portieren. Onder deze Ibiza zitten grote 18" lichtmetalen wielen die als ´Visage´ door het leven gaan in het assortiment van JE Design.

De achterkant van de Ibiza is veel extremer dan de voorkant. Waar de voorkant nog bijna bescheiden te noemen is, kun je de achterkunt gerust typeren als bruut. Een dikke spoiler op het dak, op de achterklep en een achterbumper die tevens voorzien is van het nodige spoilerwerk springen meteen in het oog. Door die achterbumper prijkt in het midden een dubbele uitlaat die voor een prachtige sound moet zorgen. De achterlichtpartij is voorzien van een cover in de kleur van de carrosserie. Desgewenst is de Ibiza ook leverbaar met een verchroomde rand om de achterlichten in plaats van deze cover.

Het interieur heeft JE Design ook niet ongemoeid gelaten. Een leren versnellingspook en handrem, met de nodige chrome accenten zijn leverbaar. Chroom is iets waar JE Design niet zuinig mee is geweest. Zo zijn behalve de chrome accenten op de versnellingspook en handrem ook de pedalen verchroomd. Daarnaast kun je het exterieur voorzien van het nodige chroom zoals de achterlichten, koplampspoiler in chroom uitgevoerd, verchroomde deurgrepen en een chromen lijstje rond de mistlampen. 

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Schitterende bodykit van JE Design
Redactie
Door Redactie

Zoeken