Tuning & styling

Sportief Brabus actiepakket voor 2nd generation

Sportief Brabus actiepakket voor 2nd generation

BRABUS heeft een speciaal pakket ontwikkeld voor de Smart City-Coupé. Dit geeft de Smart City-Coupe een sportief uiterlijk. Het BRABUS-pakket is erg voordelig en leverbaar via de Smart-dealer.

De smart city-coupé 2nd generation valt op door zijn vernieuwde en dynamische uiterlijk. Voor degenen die hun smart echter nog sportiever willen maken, is er een smart BRABUS actiepakket ontwikkeld. BRABUS, een van de grote Mercedes-Benz tuners, heeft de kleine smart eens nader bekeken en een paar mooie accessoires ontwikkeld die de auto sportief maken.

De uiterlijke kenmerken van het smart BRABUS actie-pakket omvatten onder andere speciale monoblock VI-velgen, een frontspoiler en een roestvrijstalen hitteschild. Het interieur heeft chroomaccenten op de schakelpook en de handrem alsmede luxe velours vloermatten.

Ook voor reeds afgeleverde auto´s kan het pakket worden besteld. De onderdelen zijn te monteren op alle kleuren van de smart city-coupé. De prijs inclusief BTW en montage bedraagt € 1.990,-. In totaal zouden de exclusieve BRABUS-stijlelementen € 3.089,- kosten, zodat dit smart BRABUS actiepakket een voordeel van € 1.099,- oplevert. Deze actie loopt tot en met 31 december 2003 en de onderdelen zijn te verkrijgen bij de smart-dealers.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Sportief Brabus actiepakket voor 2nd generation
Redactie
Door Redactie

Zoeken