Tuning & styling

Nu ook Audi A4 Avant van Caractere

Nu ook Audi A4 Avant van Caractere

In navolging van de Caractere Audi A4 komt de Belgische tuner nu ook met de A4 Avant. De bodykit is op enkele details gelijk aan die van de sedan. Maar bij de Avant komt alles nog lekkerder uit de verf.

Het Belgische Caractere is een tuner naar ons hart. De creaties van Caractere zijn op één of ander manier altijd erg smakelijk; nooit schreeuwerig maar uitstekend in harmonie met de standaard lijnen van het koetswerk. Ook van deze bodykit voor de Audi A4 Avant loopt ons het water in de mond. Het geheel komt heerlijk uit de verf. De bodykit is op de andere kleur van de frontspoiler na hetzelfde als die van de sedan. Hoewel de voorspoiler waarschijnlijk in elk gewenste kleur verkrijgbaar is. Bovendien zien we dat de dikke lichtmetalen wielen - variërend van 18 t/m 22 inch - in een tweetal kleurtinten leverbaar zijn: zilver hoogglans gepolijst of mat grafiet gepolijst. 

Eind 2008 verkrijgbaar
Ben jij ook zo enthousiast als wij? Dan moet je nog wel even geduld hebben. Eind dit jaar is de bodykit voor zowel de Audi A4 sedan als de Avant verkrijgbaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nu ook Audi A4 Avant van Caractere
Nu ook Audi A4 Avant van Caractere
Redactie
Door Redactie

Zoeken