Tuning & styling

Cobra accessoires voor Citroën C-Crosser

Cobra accessoires voor Citroën C-Crosser

Cobra heeft sportieve en stoere details voor de Citroen C-Crosser ontwikkeld. De Franse SUV krijgt dankzij deze accessoires meer een eigen gezicht. Vooral het vele chroom maakt de C-Crosser een stukje exclusiever.

Het trio SUV´s van Mitsubishi, Peugeot en Citroën lijkt sprekend op elkaar. Maar Citroen heeft getracht het model het meest chique aan te kleden. Diverse chromen accenten moeten dit bewerkstelligen. Cobra legt hier nog wat extra nadruk op en voegt bovendien een vleugje sportiviteit toe.

Bullbar en sidebars
Aan de voorzijde wordt het beeld bepaald door de bullbar. Daarop zijn desgewenst extra koplampen te monteren. Wie de bullbar echter teveel van het goede vindt kan ook kiezen voor een enkele buis onderlangs de bumper. De grille is voor een chique effect te voorzien van extra chromen strips. Aan de zijkant is het de sidebar die de C-Crosser een wat sportiever aangezicht geeft. Ook de lichtmetalen velgen die naar wens in 16 of 17 inch leverbaar zijn versterken dit effect. Tot slot zien we een enkele ovalen uitlaatpijp die het sportievere plaatje compleet moet maken.

EU-regels
Alle onderdelen van Cobra zijn los leverbaar. Uiteraard voldoen de bullbar en sidebar aan de EU-regels op het gebied van voetgangersveiligheid.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Cobra accessoires voor Citroën C-Crosser
Cobra accessoires voor Citroën C-Crosser
Redactie
Door Redactie

Zoeken