Tuning & styling

Caractère bodykit voor de Audi A3

Caractère bodykit voor de Audi A3

Met een bodykit van Caractère wordt de Audi A3 pas echt stoer! Dikke velgen, een dikke voorbumper en het nodige spoilerwerk maken de Audi A3 bijna tot een S3!

Caractère is één van de belangrijkste bedrijven die bodykits ontwikkeld voor Volkswagen en Audi modellen. Het was daarom ook wel te verwachten dat de Audi A3 door Caractère voorzien zou worden van een schitterende bodykit.

De grote kracht van deze bodykit is dat ´ie precies past bij de Audi A3. Veel bodykits geven de auto zo´n andere uistraling dat er niets meer van het origineel te zien is. De Caractère bodykit voor de A3 loopt geheel in lijn met de krachtige uitstraling van de A3. Aangezien Audi naar alle waarschijnlijkheid geen S3 meer zal introduceren is dit een prachtig alternatief.

De voorkant wordt gekenmerkt door een zwart gespoten grille met Caractère schildje. De voorbumper is voorzien van mistlampen en aan de zijkant voorzien van koelsleuven. Van de zijkant gezien kun je niet om de enorme lichtmetalen velgen heen die veel weg hebben van het type RS4 in een chromen kleur gespoten. De subtiele zij-skirts maken het geheel lekker laag.

Bij een echte bodykit hoort natuurlijk ook een achterspoiler. Deze is in dit geval precies van het goede formaat, niet te klein maar ook geen lelijke taartschep, wat ook absoluut niet past bij een Audi A3. De achterbumper is subtiel vormgegeven en aan beide kanten pronken er twee dikke uitlaatpijpen door de bumper heen.

Al met al is de bodykit lekker dik maar niet te overdreven. Onze tip:
bestel een Audi A3 3.2 V6 Quattro, bestel er een Caractère bodykit bij en je hebt een prachtige, zelf samengestelde S3!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Caractère bodykit voor de Audi A3
Redactie
Door Redactie

Zoeken