Tuning & styling

Abbes bodykit voor Peugeot 307 CC

Abbes bodykit voor Peugeot 307 CC

De Peugeot 307 CC is nog niet zo lang op de markt en de tuners hebben alweer wat ontwikkeld. Zo ook Abbes Design die de Peugeot 307 CC compleet uitbouwde.

Smaken verschillen, en dat komt met name in de tuning & styling wereld erg duidelijk naar voren. De meesten zijn laaiend enthousiast over het ontwerp van de Peugeot 307 CC, anderen denken daar nogal anders over en nemen de 307 CC onder handen. Neem bijvoorbeeld Abbes Design, zij hebben een complete bodykit ontwikkeld voor de 307 CC.

De voorbumper is vervangen door een exemplaar met een flinke opening erin. Pal daarnaast zitten mistlampen, die vanaf fabriek niet leverbaar zijn op de Peugeot 307 CC. De grille is eveneens vervangen door een exemplaar van Abbes.

De grote lichtmetalen velgen vullen de wielkasten geheel op en de zij-skirts doen de auto lager bij het asfalt staan dan in werkelijkheid het geval is. Oogt stoer en is nog praktisch ook want je raakt niet al te snel te grond.

Door de achterbumper (eveneens van Abbes) prijkt een dubbele uitlaat. Op de achterklep is een flink spoiler gemonteerd.

Al met al is de 307 CC van Abbes Design een hele andere auto dan wanneer deze bij Peugeot van de band loopt. De ´originele´ 307 CC is met name een chique auto. De 307 CC van Abbes is meer een sportieve auto.

Of de ombouw geslaagd is? Oordeel zelf want in dit geval is het wel een hele persoonlijke kwestie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Abbes bodykit voor Peugeot 307 CC
Abbes bodykit voor Peugeot 307 CC
Redactie
Door Redactie

Zoeken