Tuning & styling

Volvo C70 in Heico Sportiv-look

Volvo C70 in Heico Sportiv-look

Tuner Heico Sportiv heeft de Volvo C70 een lekker sportieve look gegeven. De Coupé-Cabriolet is dankzij Heico voorzien van een sportiever front en een agressievere achterzijde. Ook motortuning (T5 / D5) behoort tot de mogelijkeden.

Een beetje extra sportiviteit kan de Volvo C70 wel gebruiken. De Zweedse Coupé-Cabriolet heeft een bescheiden en ingetogen uitstraling dat voor sportieve rijders wel wat extra kracht mag krijgen. Heico Sportiv is wereldwijd een grote Volvo-tuner die hun producten via de Volvo-dealers verkoopt. Heico is dan ook de uitgelezen tuner om met een mooi sportpakket te komen dat past binnen de Volvo-merkwaarden.

Sportief en agressief
De voorzijde oogt sportief volgens Heico. De voorspoilerlip is gemonteerd op de originele bumper en zorgt voor een optische verlaging van de auto. Verder kunnen mistlampen besteld worden die aangesloten zijn op de besturing. Deze actieve bochtenverlichting zorgt voor optimaal zicht op bochtige binnenwegen. Van opzij springen de vijfspaaks lichtmetalen wielen direct in het oog. Heico levert de wielen in 18, 19 en 20 inch. De achterzijde van de C70 wordt gedomineerd door de diffusor en de vier verchroomde uitlaatpijpen die de C70 een agressieve uitstraling geven. Deze 76 mm dikke uitlaatpijpen zorgen voor een open lucht concert wanneer met het dak open wordt gereden.

T5 en D5 tuning
Maar Heico Sportiv gaat verder dan alleen optische tuning. Voor de T5 is een tuningsprogramma ontwikkeld dat het vermogen van 220 naar 250 pk brengt. De D5 dieselmotor wordt getuned van 180 naar 205 pk. Verder levert Heico nog een sportluchtfilter, limited slip differentieel, sportvering en een extra krachtig remsysteem.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volvo C70 in Heico Sportiv-look
Volvo C70 in Heico Sportiv-look
Redactie
Door Redactie

Zoeken