Tuning & styling

AC Schnitzer-trim voor BMW M6

AC Schnitzer-trim voor BMW M6

Over de prestaties van de BMW M6 valt niet te klagen, maar de uitstraling is vrij braaf, AC Schnitzer brengt daar verandering in. De tuner presenteert een compleet pakket aan sportieve accessoires voor de snelle BMW M6.

Met zijn 507 pk sterke V10 spreken de prestaties van de M6 tot de verbeelding. Vanuit stilstand heeft de sportcoupé slechts 4,6 seconden nodig om 100 km/h te bereiken. Dat is een prestatie waar menig exotische sportauto jaloers op is. Toch heeft de M6 niet die uitstraling. AC Schnitzer levert daarom een sportpakket. Het pakket bestaat onder meer uit een gewijzigde voor- en achterbumper die voorzien zijn van carbon accenten. Op de kofferbak is een spoiler te monteren en de grille kan worden afgewerkt met chroom. Speciaal voor de M6 levert AC Schnitzer een aantal lichtmetalen wielen van flink formaat. Er is keuze uit 19, 20 en 21 inch wielen in verschillende designs.

Technische accessoires
Wat zowel vorm als functie heeft zijn de onderhuids gemonteerde onderdelen. Zo is een veringset leverbaar die de M6 nog 25 mm dichter bij het asfalt brengt. Door de achterbumper heen steken twee dikke uitlaatpijpen die het enige zichtbare zijn van AC Schnitzer´s sportuitlaatsysteem. Tevens levert AC Schnitzer een setje remmen om het geweld nog sneller tot stilstand te doen komen.

Interieur
Het interieur kan door AC Schnitzer worden voorzien van een carbon-afwerking. Tevens zijn er diverse aluminium onderdelen leverbaar. Zo zijn de pedalen, instaplijsten en handremhendel van aluminium te voorzien.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
AC Schnitzer-trim voor BMW M6
AC Schnitzer-trim voor BMW M6
AC Schnitzer-trim voor BMW M6
Redactie
Door Redactie

Zoeken