Tuning & styling

Stoere bullbars voor de Suzuki Grand Vitara

Stoere bullbars voor de Suzuki Grand Vitara

Cobra is dé specialist als het om RVS-accessoires gaat. Voor de nieuwe Suzuki Grand Vitara heeft Cobra diverse side- en bullbars ontworpen.

De Suzuki Grand Vitara is eindelijk weer een SUV die ook in het terrein zijn werk weet te doen. Dat zal veel liefhebbers van terreinrijden aanspreken. Liefhebbers die ook graag een extra stoere uitstraling willen. Bovendien is het voor het echte terreinwerk niet ondenkbaar dat er wat schade wordt opgelopen. Door de montage van diverse bull- en sidebars is dit te beperken.

Europese regelgeving

Cobra levert voor de Grand Vitara EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan de Europese regels en brengen minimale schade toe aan fietsers en voetgangers.

RVS-accessoires

Voor monteert Cobra naar wens een bullbar of een RVS-buis als voorspoiler. De sidebars zijn naar wens leverbaar met voetstepjes. Dit vergemakkelijkt de instapt, maar geeft vooral bescherming en een stoer voorkomen. Aan de achterkant zien we eveneens en RVS-buis. De bevestiging van het reservewiel is opgeleukt met RVS en ook de cover van het wiel kan in chroom worden uitgevoerd.

Lichtmetalen wielen

Naast de uitgebreide mogelijkheden voor bull- en sidebars levert Cobra ook lichtmetalen wielen in verschillende designs. De maatvoering varieert van 16-18 inch waarbij het topmodel is voorzien van 255/50 R18 banden. Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie.
Alle Cobra artikelen en veel meer treft u in onze webshop www.trendyauto.nl

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Stoere bullbars voor de Suzuki Grand Vitara
Stoere bullbars voor de Suzuki Grand Vitara
Stoere bullbars voor de Suzuki Grand Vitara
Redactie
Door Redactie

Zoeken