Tuning & styling

TechArt sportoutfit voor de Porsche Cayman

TechArt sportoutfit voor de Porsche Cayman

TechArt is de eerste tuner die de Porsche Cayman heeft voorzien van een sportoutfit. Met een aantal spoiler, lichtmetalen wielen en een sportinterieur is de Cayman naar een hoger sportief plan getild.

De TechArt voorspoiler is gemonteerd onder de originele bumper en geeft de voorkant van de Cayman S een extra sportieve uitstraling. Maar dat is niet alles. De voorspoiler zorgt ook voor meer neerwaartse druk op de voorwielen. De zijskirts verbinden de voor- en achterkant optisch met elkaar. De achterspoiler van TechArt zorgt voor enerzijds een sportieve look en anderzijds meer druk op - in dit geval - de achterwielen. De bekende Formula-serie lichtmetalen wielen van TechArt zijn voor de Cayman leverbaar in 17, 18, 19 en 20 inch. De auto op de foto´s staat geschoeid op 20 inch wielen met daaromheen 235/30 ZR20 banden vóór en 305/25 ZR20 banden achter.
 
Onderstel
Het sportieve karakter van de Cayman S krijgt dankzij TechArt een extra toevoeging. De Duitse tuner levert sportveren die de Cayman S 25-30 mm dichter bij het asfalt brengen. Motortuning is op dit moment nog in ontwikkeling. Een sportuitlaatsysteem levert TechArt al wel.
 
Sportinterieur
Elke zichzelf respecterende tuner maakt het plaatje compleet met een sportinterieur. TechArt levert elke denkbare kleur en design voor de bekleding van de Cayman S. Daarnaast levert TechArt een sportstuur met airbag, aluminium pedalen en aluminium afwerking van de versnellingspook en handremhendel.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
TechArt sportoutfit voor de Porsche Cayman
TechArt sportoutfit voor de Porsche Cayman
Redactie
Door Redactie

Zoeken