Tuning & styling

ELIA bodykit voor de Renault Clio III

ELIA bodykit voor de Renault Clio III

Renault-tuner ELIA heeft zich uitgeleefd op de nieuwe Renault Clio. ELIA ontwierp een complete bodykit, een set lichtmetalen wielen en motortuning voor de Clio diesel.

Renault heeft van de nieuwe Clio een relatief dynamische auto weten te maken. ELIA onderstreept dit en tilt zijn sportieve uitstraling naar een hoger plan. Aan de voorkant van de Clio wordt dit duidelijk zichtbaar door de voorspoiler die onder de voorbumper wordt gemonteerd. De zijskirts verbinden de voor- en achterkant optisch met elkaar. Kijk we naar de achterkant van de Clio dan zien we ook daar een sportieve bumper. Op de achterklep pronkt een spoilertje en onder de bumper door steekt een 102 mm grootte sportuitlaat. De 18 lichtmetalen wielen zijn geschoeid op 215/35 ZR18 banden en maken het plaatje compleet.
 
Verlaagd
Technisch heeft ELIA de nieuwe Clio ook een stukje meer sportiviteit meegegeven. Door een verlagingskit komt de Clio een paar centimeter dichter bij het asfalt. Dit komt de wegligging ten goede maar staat bovendien ook erg stoer. De dieselmotoren die Renault levert in de Clio zijn door ELIA te tunen. De tuner beloofd een vermogenstoename van 12-15% voor de 1.5 dCi.
 
Prijs
Het complete pakket dat ELIA voor de nieuwe Clio levert kost net geen 5.000 euro. Daarvan zijn de lichtmetalen wielen met een prijs van € 2.218,- het duurste.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
ELIA bodykit voor de Renault Clio III
ELIA bodykit voor de Renault Clio III
ELIA bodykit voor de Renault Clio III
Redactie
Door Redactie

Zoeken