Tuning & styling

Abt bodykit met RS-look voor Audi Q7

Abt Audi Q7

De Audi SQ 7 komt eraan, daarvan hebben we bewijs gezien. Kun je echter niet op een sportieve versie van de Q7 wachten tot de IAA in september, dan kun je bij Abt Sportsline terecht. Nog niet voor de pk's die de SQ 7 biedt, maar wel alvast voor een 'QS7' bodykit.

De nieuwe Audi Q7 is stukken sportiever, lichter en gestroomlijnder dan z'n voorganger. Da's niet zo heel moeilijk, want er zat bijna tien jaar tussen de onthulling van de eerste en tweede generatie van de grote SUV. Toch vond Abt Sportsline dat dat niet goed genoeg zichtbaar is, en ontwierp de tuner een RS-achtige bodykit voor de Q7.

Sportief

De QS7 bodykit bestaat uit een nieuwe voor- en achterspoiler, dikkere wielkasten en een diffuserstuk. Ook geeft Abt de Q7 een nieuw uitlaatsysteem met vier einddempers. Voor wie dat allemaal niet genoeg is, biedt de tuner ook een extra brede bodykit aan, die volgens Abt de Q7 omtovert tot de 'keizer op de snelweg'. Een set 22 inch wielen eronder, en de QS7 is van buiten klaar.

RS-waardig

Abt zou natuurlijk Abt niet zijn als er niet ook onder de kap gewerkt wordt, zodat de QS7 ook echt RS-waardig wordt. De Duitse tuner werkt dan ook hard aan de motoren van de Q7, maar op informatie daarover zullen we nog even moeten wachten.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Abt Audi Q7
Abt Audi Q7
Redactie
Door Redactie

Zoeken