Tuning & styling

Opel Tigra TwinTop volgens Irmscher

Opel Tigra TwinTop volgens Irmscher

De Opel Tigra TwinTop is van zichzelf een vriendelijk autootje om te zien. Na diverse aanpassingen van Irmscher heeft de Tigra TwinTop een hele sportieve uitstraling gekregen.

De voorzijde van de Tigra TwinTop wordt gedomineerd door een voorbumper met drie dikke luchtinlaten. Grote mistlampen in de bumper en een extra koelopening voor de voorwielen maken de voorkant van een schattig autootje tot een sportieve cabrio. De grille is vervangen door een embleemloos exemplaar en desgewenst te voorzien van gaas.
 
Flinke achterspoiler
Aan de achterkant zien we een dikke spoiler die gemonteerd is op het kofferdeksel van de Tigra. De dikke achterbumper en de dubbele uitlaatpijp maken de uitstraling van de achterkant compleet. Irmscher levert tevens twee verschillende soorten lichtmetalen wielen. Beide exemplaren zijn leverbaar als 17 inch maar hebben een compleet ander design. Ze zijn voorzien van 205/40 R17 banden.
 
Interieur: noodzakelijk
Het interieur van de Opel is door Irmscher niet ongemoeid gelaten. Dat moet ook wel want bij een cabrio is een blik op het interieur onvermijdelijk. Irmscher levert daarom onder andere een andere versnellingspook, aluminium pedalen, Alcantara covers voor de stoelen, carbon voor het dashboard en de deurpanelen en accenten van gepolijst aluminium.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Opel Tigra TwinTop volgens Irmscher
Opel Tigra TwinTop volgens Irmscher
Opel Tigra TwinTop volgens Irmscher
Redactie
Door Redactie

Zoeken