Tuning & styling

Irmscher schijnt licht op gefacelifte Opel Insignia

Irmscher schijnt licht op gefacelifte Opel Insignia

Irmscher is een goede bekende als gaat om het verfraaien en tunen van Opels. Geen model wordt ongemoeid gelaten en ook de vernieuwde Insignia ontkomt niet aan de opsmuk van de Duitse tuner.

Als huistuner van Opel heeft Irmscher een reputatie op het spel staan. Daarom wordt ook de facelift van de Insignia stevig aangekleed met een keur aan accessoires. De Duitse tuner en styler wil met deze interpretatie een (betaalbaar) alternatief bieden voor de eveneens opgefriste Insignia OPC.

Slechte Photoshop
Op deze amateuristisch gephotoshopte, maar wel degelijk officiële afbeeldingen is te zien dat het exterieur van de Insignia kan worden geïnjecteerd met een flinke dosis anabolen. Zo kenmerkt de voorzijde zich door een potige voorspoiler onder de bumper en een grille met honingraadstructuur. Om de boel nog eens wat verder aan te dikken bestaat de mogelijkheid om de chromen grille-strip te vervangen in een koolstofvezel variant. De zijkant kenmerkt zich door bredere zijskirts en verder naar achteren bevindt er zich boven de achterruit nog een spoiler. Ook de kofferklep heeft er een. Ten slotte zorgen de vier uit de kluiten gewassen uitlaatpijpen ervoor dat de Insignia het luider uitbrult. En laten we de 10-spaaks 20 inch velgen niet vergeten te vermelden. Wielen maken immers de auto.

Informatie over prijzen en eventuele motorische ingrepen met de daar bijbehorende extra pk’s zijn nog niet bekend. Verwacht wordt dat daar op de IAA Frankfurt meer duidelijkheid over komt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Irmscher schijnt licht op gefacelifte Opel Insignia
Redactie
Door Redactie

Zoeken