Tuning & styling

Giacuzzo Mitsubishi Colt: Hoezo vrouwenauto?

Giacuzzo Mitsubishi Colt: Hoezo vrouwenauto?

De Colt wordt bestempeld als vrouwenauto. Tuner Giacuzzo veegt dat commentaar direct van tafel met een sportief ogende Colt voorzien van dikke bumpers en wielen.

Dankzij de aërodynamische accessoires van Giacuzzo krijgt de Colt een heel andere uitstraling. De voorkant wordt gedomineerd door een flinke voorbumper met daarin vier grote openingen. Geheel in lijn met de sportieve voorzijde is ook de zijkant aangepakt door het monteren van een set forse zijskirts. Hierdoor lijkt de Colt optisch een stuk lager. Op de achterklep prijkt een spoiler en de achterbumper is ook van het sportieve type. Onder de bumper door is een 76 mm dikke uitlaatpijp te zien welke er eigenlijk maar een beetje zielig bij hangt.
 
Sportievere rijeigenschappen
Het onderstel werd aangepakt door de montage van andere vering. Deze sportvering zorgt tevens voor een verlaging van de auto met 35 mm. In combinatie met de optische verlaging door de zijskirts ziet de Colt er echt laag uit. Dat komt de sportieve look zeker ten goede! Behalve dat zijn volgens tuner Giacuzzo ook de rijeigenschappen behoorlijk sportiever. Snel wisselen van rijbaan en het nemen van bochten op hoge snelheid gaat er een stuk gemakkelijker aan toe. Onder de auto op de foto’s zijn 17 inch Artic-Line lichtmetalen wielen gemonteerd. De banden die daaromheen zitten hebben een afmeting van 205/40 R17.
 
Chroompakket
Om de Colt helemaal af te maken levert Giacuzzo nog een complete lijn met chromen accessoires. Deurgrepen, spiegelkappen en de tankdop kunnen worden uitgevoerd in een chromen look.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Giacuzzo Mitsubishi Colt: Hoezo vrouwenauto?
Redactie
Door Redactie

Zoeken