Tuning & styling

Chevrolet Trax naar de sportschool van Irmscher

Chevrolet Trax naar de sportschool van Irmscher

Normaliter waagt de Duitse tuner Irmscher zich enkel aan Opel-modellen, maar voor de verandering hebben ze zich eens uitgeleefd op de Chevrolet Trax. Geen toevallig uitstapje, want de Trax is natuurlijk het volbloed neefje van de Mokka.

De Chevrolet Trax is niet de meest voor de hand liggende auto om een tuningsbeurt te geven, maar toch heeft Irmscher de mouwen opgestroopt om de van zichzelf al best stoere Amerikaan te voorzien van een nog ruiger maatpak. Een ritje naar de plaatselijke ´gym´ zorgden onder meer voor aangezette wielkasten gevuld met worden grote, 19 inch velgen en een potige voor- en achterbumper. Ook staat de Trax strakker op z´n wielen aan de hand van een 30 mm verlaagd onderstel.

Leer
Voor het aandikken van het interieur draaide Irmscher de hand ook niet om. Onder andere het multifunctionele stuurwiel, de armsteun en de pookknop worden in leer uitgevoerd. Tevens plaatste de tuner vloermatten uit het eigen magazijn en benadrukken de Duitsers dat elke wens op het gebied van materiaal, kleur en afwerking te vervullen is. Aan motortuning wordt nog gewerkt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Chevrolet Trax naar de sportschool van Irmscher
Redactie
Door Redactie

Zoeken