Tuning & styling

Ferrari F12berlinetta met Cars-look

Ferrari F12berlinetta met Cars-look

Novitec Rosso gaat de Ferrari F12berlinetta aanpakken. Met een gephotoshopte foto laten de Duitse tuners zien wat ze van plan zijn. Een naam voor hun nieuwe bolide hebben ze alvast, namelijk Novitec Rosso F12 N-Largo.

Novitec pakt het hele uiterlijk van de Ferrari F12berlinetta aan. Aan de voorkant wordt de voorspoiler stevig aangepast en ook de standaard-motorkap zal eraan moeten geloven. De luchthapper ten gunste van de machtige V12 zal worden geaccentueerd. Het voorste gedeelte van de N-Largo heeft wel wat weg van de virtuele autoheld Lightning McQueen uit de animatiefilm ‘Cars’. De hele carrosserie zal overigens vervaardigd zijn uit carbon, wat de af-fabriek ruim 1.500 kilogram wegende F12berlinetta een aardige gewichtsbesparing zal moeten opleveren.

Photoshop
Van achteren zullen de invloeden van Disney iets minder zijn. Een nieuwe, brute diffuser en grote achterspoiler geven de F12 een racy-look, en het nieuwe uitlaatsysteem moet de supercar een uitzinnig geluid meegeven.
Technische informatie heeft Novitec Rosso nog niet bekend gemaakt. Het blijft vooralsnog bij een computerillustratie, maar de Ferrari-tuner kennende zal het niet lang duren voordat de F12 N-Largo in het echt te bewonderen is. Wanneer dat is, dat weten we niet.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ferrari F12berlinetta met Cars-look
Redactie
Door Redactie

Zoeken