Tuning & styling

220 pk sterke Mini Cooper S met vleugeldeuren!

220 pk sterke Mini Cooper S met vleugeldeuren!

MHW car dynamic presenteert een tuning highlight in de vorm van de Mini Cooper S. Deze Cooper S is voorzien van dikke spoilers, vleugeldeuren en een 220 pk sterke viercilinder!

De 1.6 liter viercilinder in de Cooper S levert standaard een vermogen van 163 pk. Dankzij een speciale kit van John Cooper Works is het mogelijk om 210 pk uit de Cooper S te halen. MHW doet het nog beter en weet dankzij chiptuning een vermogen van 220 pk uit de 1.6 liter grote viercilinder te halen.
 
Vleugeldeuren
Het vermogen en het uiterlijk van de auto moeten natuurlijk wel een beetje in lijn staan met elkaar. Om die reden heeft MHW de Cooper S voorzien van de nodige opsmuk. De voor- en achterbumper zijn vervangen door dikkere exemplaren en op het dak prijkt een flinke achterspoiler.  De spatborden zijn flink verbreed en de grille van de Cooper S werd verwijderd. Onder de Cooper S van MHW prijken 18 inch lichtmetalen velgen welke verchroomd zijn. De achterlichten zijn voorzien van covers welke gespoten zijn in dezelfde kleur als de carrosserie. Als klap op de vuurpijl scharnieren de deuren naar boven toe en is de Mini dus voorzien van heuse vleugeldeuren.
 
Head-up-display
In het interieur zien we overwegend carbon, aluminium en leer. Het dashboard is afgewerkt met carbon, de bekleding van de stoelen en deurpanelen is van leer en zilver accenten zijn overal te zien. Een unieke accessoire voor de Mini Cooper S van MHW is het head-up-display. Hiermee wordt onder andere de snelheid op de voorruit geprojecteerd.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
220 pk sterke Mini Cooper S met vleugeldeuren!
Redactie
Door Redactie

Zoeken