Tuning & styling

MS Design-stickers voor Ford Focus ST

MS Design-stickers voor Ford Focus ST

Is het aanbrengen van contrasteerde stickers op de Ford Focus ST een trend aan het worden? Het lijkt er wel op. Nadat andere tuners al voorgingen, plakt ook MS Design de snelste Focus van dit moment vol.

De originaliteitsprijs verdient MS Design dus niet, maar daar kunnen we eigenlijk iedere tuner wel van betichten. De Oostenrijkse tuner geeft in ieder geval wel een eigen draai aan het aanbrengen van cosmetische stickers. Het is aan de ST-rijder om te bepalen welke versie hij het mooist vindt.

Bodykit
Eventueel kan MS Design ook fysieke stylingonderdelen leveren voor de Ford Focus ST. Dat leveringsgamma bestaat zoal uit een voorspoilerlip en strips die aan de zijskirts kunnen worden toegevoegd. Indrukwekkend is vooral de achterzijde. Daar prijkt een nieuwe, sportievere bumper met forse diffuser, en ook de dakspoiler mag er zijn. De gehele bodykit wordt bijgestaan door 20 inch velgen. Meer kracht voor de 2.0 liter Ecoboost-viercilinder heeft MS Design momenteel nog niet is. Maar daar wordt aan gewerkt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
MS Design-stickers voor Ford Focus ST
Redactie
Door Redactie

Zoeken