Tuning & styling

Elia vroeg met verbouwde Renault Clio IV

Elia vroeg met verbouwde Renault Clio IV

Elia is er als de kippen bij. Terwijl de meeste Renault-dealers hun demo van de nieuwe Clio IV nog in de was moeten zetten heeft de Duitse tuner al een stylingpakket voor de kersverse Fransoos bedacht.

De nieuwe Renault Clio staat goed en wel een week bij de dealer en Elia wil zo snel mogelijk de sportieve koper daarvan van dienst kunnen zijn. Zodoende zijn ze zodra de auto werd onthuld aan het tekenen geslagen en dit is hoe hun sportpakket voor de vierde generatie moet worden. Jawel, je leest het goed, vooralsnog is het slechts een idee en bestaat het aeropakket enkel nog uit pixels. Maar het tastbare bewijs is onderweg. Tegen het einde van het jaar moet het in de verkoop gaan.

Lekker dik
Zoals je kunt zien wordt de nieuwe Clio van Elia een lekker dik bommetje. De Duisters hebben rijkelijk gestrooid met spoilers en ook de wielenmaat mag er zijn. Of Elia ook het interieur onder handen neemt is niet bekend. Wel wordt er gewerkt aan meer kracht voor de verkrijgbare motoren maar ook daarover vast meer tijdens de Essen Motor Show waar een exemplaar als showmodel wordt getoond. Begin december vangt deze tuningbeurs in Duitsland aan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken