Tuning & styling

Steinmetz´s visie op de Opel Tigra TwinTop

Steinmetz´s visie op de Opel Tigra TwinTop

Zoals elke Opel ontkomt ook de Tigra TwinTop niet aan de handen van Steinmetz´s ontwerpers en ingenieurs. Ook dit kekke cabriootje is door Steinmetz een stuk sportiever gemaakt.

Dat is met name te zien aan de voorkant waar de grille is vervangen door een embleemloos exemplaar van Steinmetz. Bovendien is er een voorspoiler bevestigd onder de originele Opel-bumper. Steinmetz monteerde op de achterklep een spoilertje en een dubbele uitlaat maakt de look compleet. Lichtmetalen velgen levert Steinmetz in twee types (ST1 en ST3) en in de maten 16 en 17 inch.

30 mm verlaagd
Niet alleen voor een sportievere aanblik maar ook voor een betere wegligging werd een verlagingsset gemonteerd. De 30 mm lagere Tigra TwinTop helt hierdoor minder over in bochten en stuurt directer. Zodoende heeft de verlagingsset meerdere voordelen.

Uitgebreide lijn op komst
In principe is het aanbod voor de Tigra TwinTop nog maar erg beperkt. Steinmetz werkt echter aan meer accessoires voor zowel in- als exterieur en bovendien heeft men nog een heel pakket met kleine dingen zoals een hoes voor over de versnellingspook, aluminium accenten, een logootje voor op de achterklep en noem maar op. Steinmetz weet zo je Tigra TwinTop te onderscheiden van de standaard modellen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Steinmetz´s visie op de Opel Tigra TwinTop
Steinmetz´s visie op de Opel Tigra TwinTop
Redactie
Door Redactie

Zoeken