Tuning & styling

Mattig stylingpakket voor de Opel Corsa C

Mattig stylingpakket voor de Opel Corsa C

Mattig presenteert een stylingpakket voor de Opel Corsa C. Er is keuze uit een compleet exterieur pakket maar ook lichtmetalen velgen en diverse accessoires zijn leverbaar.

De Opel Corsa C die door Mattig onder handen werd genomen ziet er vele malen sportiever uit. De voorbumper is vervangen door een nieuw exemplaar met drie grote luchthappers en een geintegreerde spoiler. Daarmee is ook meteen de grille vervangen. De koplampen zijn voorzien van maskers en aan de zijkant zijn niet alleen zijskirts maar ook sportieve spiegels te vinden. Aan de achterkant wordt de sportieve trend, geheel in stijl, voortgezet. De achterbumper heeft dezelfde vorm als het exemplaar aan de voorkant en de donkere achterlichten worden mooi opgenomen in de carrosserie. Op het dak is flinke spoiler gemonteerd.

Interieur
In het interieur heeft Mattig onder andere matten neergelegd gemaakt uit traanplaat. Om het schuiven daarvan zoveel mogelijk te voorkomen zijn de matten speciaal op maat gemaakt voor de Corsa. Verdere accessoires worden geleverd in de vorm van dashboardafwerking, een sportstuur, versnellingspook, handrem en nog wat kleine details.

70 mm verlaagd
Aan het exterieur is verder te zien dat de Corsa C verlaagd is. Dankzij een verlagingskit van KW is de auto 35 mm dichter naar het asfalt gekomen. Indien gewenst levert KW ook een instelbare set waarmee de Corsa C zelfs 70(!) mm verlaagd kan worden. De lichtmetalen velgen die gemonteerd zijn, zijn leverbaar in 15-17 inch. Door de achterbumper pront tot slot een ovale einddemper (70 x 140 mm) die voor een lekkere sound garant moet staan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mattig stylingpakket voor de Opel Corsa C
Redactie
Door Redactie

Zoeken