Spyshots

Mercedes-Benz CLS

Mercedes CLS blijft verliezen

Sinds Mercedes begin 2009 de CLS voor ’t eerst naar buiten stuurde volgen we hem op de voet. En iedere keer dat we hem weten vast te leggen verliest de pionier van de vierdeurs coupé iets aan camouflage. Deze verse platen geven tot dusver het meeste zicht op zijn uiteindelijke vorm.

Mercedes CLS blijft verliezen

Het is de voorzijde van de nieuwe generatie Mercedes CLS die we nog nooit zo naakt zagen. Ditmaal is ook de grille van tape ontdaan en ook een klein beetje op de plaats waar de LED-dagrijverlichting is gehuisvest. De merkwaardige, misleidende motorkap is helaas nog altijd aanwezig, want dat zou teveel van het definitieve koetswerk vrijgeven. Hopelijk een volgende keer dat de we de nieuwe CLS snappen?!

Vaste agenda
Ondanks dat de Audi A7 staat te trappelen eind dit jaar de markt op te gaan, en BMW opnieuw angst ingeboezemd met een voorbode van een eventueel komende vierdeurs coupé houdt Mercedes vast aan een lanceringperiode van begin/medio 2011 voor de CLS. Na het geleden imagoverlies dankzij falende vroegere Mercedessen lijkt Das Haus koste wat het kost een goed product neer te willen zetten. Voldoende waardig om het op te nemen tegen het sterk gegroeid aanbod van dit soort modellen.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mercedes CLS blijft verliezen
Mercedes CLS blijft verliezen
Mercedes CLS blijft verliezen
Mercedes CLS blijft verliezen

Zoeken

Merk- & modeldossiers