Spyshots

BMW X3

Nieuwe BMW X3 stelt zichzelf voor

Eindelijk kunnen we je een goed beeld van de nieuwe BMW X3 tonen! Deze spyshots laten ons namelijk details zien die voorheen verborgen bleven onder een zware camouflerende huid.

Nieuwe BMW X3 stelt zichzelf voor
De allereerste spyshots van BMW´s nieuwe X3 dateren alweer uit juli 2008. Aankomende zomer is dat twee jaar geleden. De gemiddelde testcyclus waarbij BMW met modellen de openbare weg op gaat is twee jaar en daarmee kunnen we concluderen dat de X3 zijn laatste testfase is ingegaan.

Nieuwe fase
Met het bereiken van deze laatste fase neemt ook de mate van camouflage af. En daar worden we vrolijk van. Lange tijd heeft BMW nagenoeg geen details blootgelegd en de spanning daarmee behoorlijk opgebouwd. Voor het eerst hebben we namelijk een goede blik op het exterieur van de nieuwe X3. We zien duidelijke de contoureren van de voor- en achterzijde, maar ook het profiel van de auto. Natuurlijk wil BMW de laatste details nog even geheim houden maar met de onlangs gepresenteerde nieuwe 5-serie en de X1 kunnen we die details al snel visualiseren.

Wereldkundig
Het kan niet lang meer duren voordat BMW de auto officieel wereldkundig zal maken. De nieuwe 5-serie staat inmiddels bij de dealers, de 5-serie Touring is kort geleden onthuld en dus kan alle aandacht nu richting de X3 gaan.

Meer spyshots van de nieuwe X3 kun je bekijken op www.spyshots.nl/.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers