Spyshots

Volvo V60

Onofficieel: dit is de Volvo V60

Zie hier de nieuwste en misschien wel meest onverwachte Volvo van de laatste jaren: de V60. Het is de stationwagon-variant van de onlangs gepresenteerde S60 en Volvo zal het model rond de zomer presenteren. Wij tonen je nu alvast de foto´s!

Onofficieel: dit is de Volvo V60
De eerste, maar ook de laatste keer dat we de V60 betrapten ging het model schuil onder een zwaar camouflerende jas. De enorme bodypanelen verborgen elk detail om het design van de V60 aan de aandacht te onttrekken. Het heeft een paar maanden geholpen, maar alsnog is de V60 ver voor zijn officiële onthulling de wereld ingestuurd.

Fotoshoot
Tijdens een uitgebreide fotoshoot werd deze mooi opgepoetse en geheel productierijpe V60 betrapt. Enkel de grille is verwijderd om ons nog enigzins om te tuin te leiden. Het model werd vergezeld door een in zwart metallic uitgevoerd exemplaar en een behoorlijk leger aan bewaking. Het mocht niet baten. Onze fotograaf wist de auto alsnog op de gevoelig plaat te leggen.

Motorengamma
Het zal niet verbazen dat het motorengamma van de V60 overeen zal komen met dat van de S60. Dat betekent dat het model zal worden uitgerust met vijf benzine- en drie dieselmotoren. Datzelfde geldt voor de uitrusting. De prijzen zullen beginnen rond de 37.000 euro.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Onofficieel: dit is de Volvo V60
Onofficieel: dit is de Volvo V60
Onofficieel: dit is de Volvo V60

Zoeken

Merk- & modeldossiers