Spyshots

Mercedes SL

Betere blik op nieuwe Mercedes SL

Mercedes gunt ons eindelijk iets meer zicht op de nieuwe SL. De voorgaande keren dat we de auto wisten te betrappen was de camouflage dusdanig heftig dat er nauwelijks iets van de contoureren te zien was.

Betere blik op nieuwe Mercedes SL
Al twee keer eerder wisten we Mercedes´ compleet nieuwe SL op de gevoelige plaat vast te leggen. De eerste keer van een enorme afstand, de tweede keer zat de auto ´beter in de pixels´. Alsof Mercedes langzaam maar zeker de spanning begint op te voeren wordt ons ditmaal een betere blik gegund op het front.

Meer details

Ten eerste is er wat camouflage van de neus en de zijschermen verwijderd. Daardoor kunnen we door de ´voorzet-grille´ heenkijken en zien we een grote horizontale lamel met in het midden het Mercedes-logo, net als bij de SLS. Behalve dat zijn ook de definitieve koplampunits voor het eerst zichtbaar. En ja, ook op de SL worden de dubbele lichtunits vervangen door exemplaren uit één stuk. Tot slot zijn ook de portieren en de achterzijde van een ander soort camouflage voorzien. En ook daardoor krijgen we net iets meer gevoel bij het lijnenspel.

2010

Dat de auto nog zo zwaar gecamoufleerd is heeft een duidelijke reden: de introductie van de nieuwe Mercedes SL staat pas voor het najaar van 2012 gepland. En dat is nog bijna twee jaar weg!
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Betere blik op nieuwe Mercedes SL
Betere blik op nieuwe Mercedes SL
Betere blik op nieuwe Mercedes SL

Zoeken

Merk- & modeldossiers