Spyshots

Volkswagen Touareg

Ineens is daar de nieuwe Volkswagen Touareg!

Het is de droom voor iedere spionagefotograaf: als eerste een compleet nieuwe auto vastleggen die ook nog eens poedelnaakt over straat gaat. Het overkwam onze fotograaf, hetzij na een lange achtervolging, bij de nieuwe Volkswagen Touareg.

Ineens is daar de nieuwe Volkswagen Touareg!

Het is totaal het tegenovergestelde van wat we van Volkswagen gewend zijn. Normaliter stuurt Das Concern nooit een protype de wijde wereld in zonder het te voorzien van een degelijk incognitokostuum en/of afleidingsmanoeuvres . Het is ook niet des Volkswagen om zo dom te zijn te denken dat de nachtelijke uren wel veilig genoeg zijn om niet betrapt te worden. Waarom de Duisters dan in vredesnaam de nieuwe Touareg in vol ornaat door de binnenlanden van Portugal laat struinen is dan ook volledig onduidelijk. Wij zijn er niet rauwig om, want zie hier de nieuwe Touareg die eind 2010 in de showrooms schittert.

Twee druppels 
Toen deze foto’s bij ons op de redactie binnenkwamen sloegen in eerste instantie de twijfels toe. Want zeg nu eerlijk, de nieuwe en de huidige Touareg lijken bijna als twee druppels water. Oke, we zijn bekend met de behouden insteek van het merk, maar dit is nog minder dan de overgang van de Golf V naar de Golf VI. Bekijken we de foto’s echter beter dan zijn er wel degelijk verschillen te ontdekken. Geen enkel plaatwerk van de nieuwe Touareg lijkt gelijk aan dat van de versie die nu onze wegen siert. Over de voorbumper en de achterlichtunits blijven we toch nog even in dubio. Het front heeft ons te veel weg van de huidige en de achterlichtunits lijken zelfs niet eens te passen. Het zijn slechts details...en laten we de blijdschap van de fotograaf niet verpesten.

Voor meer spyshots van de deze gedigitaliseerde nieuwe Volkswagen ga naar www.spyshots.nl.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ineens is daar de nieuwe Volkswagen Touareg!

Zoeken

Merk- & modeldossiers