Spyshots

BMW komt met extra sportieve Z4

BMW komt met extra sportieve Z4

BMW meldde in de lente van 2009 dat de Z4 M geschiedenis is. Het enige waarmee het Duitse merk de hardcore liefhebber bij Porsche weg probeert te houden is dit M-Sport pakket.

Het lijkt een standaardpraatje te worden. De M-variant van de Z4 is door BMW wegbezuinigd met dank aan de crisis. Geen dikke V8 onder de lange neus van de Z4 dus. BMW Motorsport mag echter wel even kijken naar de Z4. Het bedrijf komt de consument deels tegemoet met het M-Sport pakket.

M-logo’s
Onze fotograaf spotte de Beamer tijdens testen op de Nürburgring. Het is goed te zien dat BMW een sportievere voor- en achterbumper aan het ontwikkelen is. Verder zal het M-Sport pakket gewijzigde buitenspiegels, uitlaatstukken en andere lichtmetalen wielen omvatten. Naast het exterieur veranderde BMW ook een aantal zaken in het interieur. Hier zullen ongetwijfeld sportieve aluminium accenten en logo’s van BMW Motorsport terug te vinden zijn.

Stuggere vering en demping

Om de Porsche Boxster nog meer in het vaarwater te zitten is BMW druk bezig met de ontwikkeling van een sportonderstel. Door middel van stuggere demping en vering moet het sportieve karakter van de Z4 meer benadrukt worden. Het M-Sport pakket wordt momenteel getest op de sDrive35i, maar zal met elke motorisering leverbaar worden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW komt met extra sportieve Z4
BMW komt met extra sportieve Z4
BMW komt met extra sportieve Z4
BMW komt met extra sportieve Z4
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers