Spyshots

Het dak gaat eraf bij Renault

Het dak gaat eraf bij Renault

Met de dakloze Mégane CC completeert Renault het gamma van haar middenklasser. Naast de drie- en vijfdeurs hatchback en de stationuitvoering van het model moet de CC de reeks naar boven afronden.

Lange tijd hadden we gedacht dat de CC de vijfde Mégane zou worden, maar Renault besloot anders. Het Franse merk gaf de sedan versie de naam Fluence mee haalt hem daarmee uit het gamma van de Mégane. Overigens spoken er geruchten over een SUV-variant van de Mégane rond. Of die enige vorm van waarheid bevatten kunnen wij ook nog niet bevestigen.

Glazen dak
Qua design zal de Mégane CC niet veel afwijken van zijn dichte broers. De achterzijde zal waarschijnlijk grotendeels overeenkomen met de driedeurs hatchback. Opvallend is dat het dak van de CC deels gecamoufleerd is. Het kan er op duiden dat deze voorzien wordt van glas of een schuifdak.

Lente 2010
De techniek van de Mégane blijft hetzelfde als zijn gesloten familieleden. Dit betekent een flink aantal benzine- en dieselmotoren beginnende bij een 110 pk sterke 1.6 liter benzinemotor. De Renault Mégane CC zal tijdens de autosalon van Geneve de zomer inluiden. De open Fransman staat niet veel later bij de dealer.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Het dak gaat eraf bij Renault
Het dak gaat eraf bij Renault
Het dak gaat eraf bij Renault
Het dak gaat eraf bij Renault
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers