Spyshots

Hyundai i40 gespot tijdens fotosessie

Hyundai i40 gespot tijdens fotosessie

Dit zijn de eerste ‘naakte’ foto’s van de Hyundai i40. De opvolger van de huidige Sonata werd gefotografeerd terwijl de auto in de studio zijn fotosessie onderging. Het model zal nog dit jaar geïntroduceerd worden.

Een kijkje achter de schermen bij grote fabrikanten is altijd leuk. Helemaal als het een om een nog te introduceren model gaat. Via Hyundai-blog.com krijgen we de eerste beelden te zien van de nieuwe Sonata. De i40 stond koud in de studio toen iemand deze beelden van het fotomodel schoot. Het model zal, net als de rest van zijn Europese tweewielaangedreven broertjes, een i + nummer als type aanduiding meekrijgen.

Hyundai wordt spannend
De tijd dat Zuid-Koreaanse merken met fantasieloze ontwerpen op de proppen komen lijkt voorgoed voorbij. Waren de oude modellen van Hyundai meestal nog redelijk bescheiden, de nieuwe i40 ziet er strak en dynamisch uit. Bleef het merk bij het ontwerpen van de i20 en i30 nog redelijk neutraal, de nieuwe ix35 krijgt ook een spannend sausje mee.

Details nog niet bekend
De nieuwste telg van het Zuid-Koreaanse merk zal nog voor het einde van het jaar onthuld worden. Details over de sedan zijn nog niet bekend. Volgens de geruchten zal het model met twee benzinemotoren en één diesel leverbaar worden. In een later stadium komt het merk vermoedelijk met een hybride model op de markt. Dan praten we echter over minimaal 2011.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hyundai i40 gespot tijdens fotosessie
Hyundai i40 gespot tijdens fotosessie
Hyundai i40 gespot tijdens fotosessie
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers