Spyshots

Nissan Pathfinder krijgt nieuw front

Nissan Pathfinder krijgt nieuw front

Er zijn nog steeds genoeg automobilisten die zich niets van alle milieuregels en -eisen aantrekken. Op de oprit van die mensen staat wellicht een Nissan Pathfinder. De SUV verkoopt nog steeds redelijk goed. Genoeg reden voor de Japanners om de Pathfinder een facelift te geven.

In een tijd van hoge brandstofprijzen en de maatschappelijke druk op CO2-emissiewaarden zou men niet verwachten dat een kolos van een auto het in de verkopen niet goed doet. In het geval van de Nissan Pathfinder is dat niet het geval. Er zijn nog een redelijk aantal automobilisten die zich graag verplaatsen met deze onzuinige gigant. Om die klantengroep tegemoet te komen besluit Nissan de Pathfinder een opfrisbeurt te geven.

Minimale facelift
De facelift is weliswaar minimaal, maar voldoende zijn om nog even vooruit te kunnen tot 2012. Dan zal de nieuwe Pathfinder zijn opwachting maken. De correcties hebben uitsluitend betrekking op de buitenzijde en dan zal vooral het front. Het interieur en technische gedeelte blijft ongemoeid. Door de camouflage is het moeilijk te zien waar de wijzigingen zich bevinden. Verwacht kleine veranderingen aan de voor- en achterbumper en de grille. Wanneer de nieuwe Pathfinder de weg naar de showrooms vindt, is niet bekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nissan Pathfinder krijgt nieuw front
Nissan Pathfinder krijgt nieuw front
Nissan Pathfinder krijgt nieuw front
Redactie
Door Redactie

Zoeken