Spyshots

Facelift Mercedes S 63 AMG

Facelift Mercedes S 63 AMG

Bij Mercedes wordt momenteel gewerkt aan een facelift voor de S-klasse. Daarbij zal uiteraard ook de S 63 AMG onder handen worden genomen. Zoals we van Mercedes inmiddels gewend zijn is de facelift vooral een kwestie van fijnslijpen.

De huidige generatie Mercedes S-klasse kwam in 2005 op de markt. Inmiddels zijn we drie jaar verder en begint de tijd zijn tol te eisen. Niet dat de S-klasse achterhaald is, maar de ontwikkeling heeft zeker niet stilgestaan de afgelopen jaren. Over een jaar zal Mercedes dan ook een licht gewijzigde S-klasse presenteren. Hiermee wil de fabrikant uit Stuttgart haar topmodel geheel up-to-date houden en concurrenten Lexus, BMW en Audi geen voorsprong gunnen.

Minimale wijzigingen
Mercedes zal een gefacelift model presenteren dat geheel in lijn is met de andere facelifts die de afgelopen tijd werden doorgevoerd. Daarbij is meer sprake van fijnslijpen dan van een grondige facelift. In het geval van de S 63 AMG zoals die op de foto´s is te zien zal Mercedes vermoedelijk en gewijzigde grille, nieuwe voorbumper en andere koplampunits monteren. Ook de achterbumper zal naar alle waarschijnlijkhedi een paar aanpassingen ondergaan. Diverse bronnen beweren bovendien dat de uitlaatpijpen rechthoekig van vorm zullen worden. Of er onderhuids ook het nodige gaat veranderen is onbekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Facelift Mercedes S 63 AMG
Facelift Mercedes S 63 AMG
Redactie
Door Redactie

Zoeken