Spyshots

Kleine facelift Mercedes B-klasse

Kleine facelift Mercedes B-klasse

In 2008 presenteert Mercedes een licht gefacelifte B-klasse. De auto is dan drie jaar op de markt en toe aan zijn mid-life facelift. Een vernieuwde voor- en achterbumper en een gewijzigde grille zijn de meest opvallende kenmerken.

Het lijkt erop dat de B-klasse slechts een kleine facelift zal ondergaan. Daarbij is de voorbumper vermoedelijk het meest opvallend, gezien de heftige camouflage op de bumper van dit prototype. Verder zal de grille worden aangepast en hebben de koplampen een kleine update ondergaan. Aan de achterzijde blijven de wijzigingen vermoedelijk beperkt tot de bumper en de lichtunits. Kortom, een subtiele facelift.

Technisch
Onderhuis zal er ongetwijfeld het nodige worden bijgeschaafd. Op dit moment valt daar echter weinig over te zeggen. Wij denken dat Mercedes met een Bluetec- en een Hybride-versie zal komen. De vraag is echter wanneer.

Autosalon van Parijs
De vernieuwde Mercedes B-klasse debuteert in het najaar van 2008 op de Autosalon van Parijs. Niet veel later zal het model bij de dealers staan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kleine facelift Mercedes B-klasse
Kleine facelift Mercedes B-klasse
Kleine facelift Mercedes B-klasse
Redactie
Door Redactie

Zoeken