Spyshots

Mercedes C-klasse Combi

Mercedes C-klasse Combi

Over hooguit een paar weken zal Mercedes de C-klasse Combi onthullen. De auto is productie- en presentatieklaar en werd in vol ornaat betrapt op het testterrein van Mercedes in Stuttgart. Van camouflage is geen spoor te bekennen en de auto is hiermee dan ook geen publiek geheim meer.

Al maanden lang houdt de C-klasse Combi ons in zijn greep. Nadat het model in maart 2006 voor het eerst zwaar gecamoufleerd opdook in het ijskoude Noord-Scandinavië, werd het model steeds vaker op de gevoelige plaat gelegd. Zijn camouflerende jasje werd steeds dunner en het moment van introductie kwam dichter bij. Een maand geleden nog wisten we foto´s te bemachtigen van een licht gecamoufleerde Combi, maar nu is alle camouflage verdwenen. De Mercedes C-klasse Combi is er klaar voor.

Uitgebreid motorengamma
Op de IAA in Frankfurt zal het model dan ook officieel debuteren. Nog voor die tijd zal Mercedes de eerste foto´s en specificaties van de Combi vrijgegeven. Net als bij de sedan zal het motorengamma zeer compleet zijn. Het benzinegamma bestaat uit de C 180 Kompressor (156 pk), de C 200 Kompressor (184 pk), de C 230 (204 pk), de C 280 (231 pk) en de C 350 (272 pk). Op dieselgebied zien we de C 200 CDI (136 pk), de C 220 CDI (170 pk) en de C 320 CDI (224 pk). De top van het gamma wordt uiteraard gevormd door de C 63 AMG Combi die dankzij de 457 pk sterke V8 voor een fantastische rij-ervaring zorgt.

Prijs (schatting)
Nog dit jaar staat de nieuwe C-klasse Combi bij de dealers. De prijzen beginnen bij ongeveer 41.000 euro voor de C 180 Kompressor.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mercedes C-klasse Combi
Mercedes C-klasse Combi
Mercedes C-klasse Combi
Mercedes C-klasse Combi
Redactie
Door Redactie

Zoeken