Spyshots

Eerste duidelijke spyshots BMW X6

Eerste duidelijke spyshots BMW X6

Dit zijn de allereerste duidelijke foto’s van de BMW X6. Na vele spyshots te hebben gezien van zwaar gecamoufleerde prototypes zijn deze foto’s veelzeggend. De BMW X6 is eindelijk ontdaan van de enorme camouflerende jas en we hebben een goed beeld van BMW’s nieuwe SUV.

Volgend jaar al komt de BMW X6 op de markt. De nieuwe crossover SUV uit München is dan ook al vaak in het wild gezien. Maar de ontwikkelingsafdeling houdt de spanning erin. Lange tijd reden zij met zeer zwaar gecamoufleerde prototypes. Deze foto’s tonen dan ook voor het eerst het front, maar belangrijker nog; de achterzijde. We zien een sterk aflopende daklijn en een veel platter liggende achterruit dan we van traditionele SUV’s gewend zijn. BMW spreekt bij de X6 dan ook van een crossover. De auto houdt het midden tussen een SUV en een coupé. Het front heeft veel weg van de X5, maar wel met een extra sportieve snuit.

Vierpersoons interieur
Het interieur van de X6 zal plaats bieden aan vier personen die elk beschikken over hun eigen comfortabele stoel. Verder zal het interieur zijn voorzien van alle gemakken die we van een hoog gepositioneerde BMW mogen verwachten. Een uitgebreid audio-/navigatie- en entertainmentsysteem, iDrive, climate control vóór en achter en ook zaken als elektrische bediening van de stoelen, het stuurwiel en de spiegels zullen niet ontbreken. Het interieur zal bovendien zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en er zal veel keuze zijn op het gebied van kleuren en afwerkingsdetails.

Motorengamma
Ondanks dat er nog niets bekend is over het motorengamma kunnen we er vanuit gaan dat BMW zeker zal kiezen voor de 4.8i V8 (355 pk) uit de X5. Maar vermoedelijk zal ook de 3.0 liter zes-in-lijn dieselmotor met dubbele turbo (286 pk) zijn weg vinden naar de X6. Hoe het gamma er daadwerkelijk uit zal komen te zien blijft voorlopig nog even gissen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eerste duidelijke spyshots BMW X6
Eerste duidelijke spyshots BMW X6
Eerste duidelijke spyshots BMW X6
Eerste duidelijke spyshots BMW X6
Eerste duidelijke spyshots BMW X6
Redactie
Door Redactie

Zoeken