Spyshots

Mercedes C 63 AMG Combi

Mercedes C 63 AMG Combi

Deze foto’s tonen het eerste levensteken van de Mercedes C 63 AMG Combi. Eerdere spyshots toonden ons de sedan in AMG-trim, maar dit is het bewijs dat Mercedes wederom ook met een C-klasse Combi AMG op de markt zal komen. Het vermogen ligt rond de 420 pk.

Al uitgekeken op je 367 pk sterke C 55 AMG? Goed nieuws, want Mercedes komt over niet al te lange tijd met een compleet nieuwe generatie van de C-klasse AMG. Het model zal voor het einde van dit jaar gepresenteerd worden en is het topmodel van de C-klasse range. Mercedes zal de C 63 AMG als sedan en als stationwagon (Combi) op de markt brengen. Onder de motorkap ligt de welbekende 6.3 liter V8 die in de C 63 AMG goed moet zijn voor een vermogen van ongeveer 420 pk.

Kenmerkende AMG-styling
Het uiterlijk van de Mercedes C 63 AMG (Combi) zal duidelijk de stempel van AMG opgedrukt krijgen. De typische vorm van de voorbumper, de grote lichtmetalen wielen en ook de vier ovale uitlaatpijpen doen geen twijfel bestaan over het potentieel van deze auto. Momenteel test Mercedes op en rond de Nürburgring met de C 63 AMG en dat belooft veel goeds voor de rij-eigenschappen.

Zware concurrenten
Wanneer de C 63 AMG op de markt zal komen moet deze de concurrentie aangaan met de Audi RS4 en de BMW M3. Maar ook de Lexus IS-F behoort straks tot de directe concurrenten van deze snelle Duitser.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mercedes C 63 AMG Combi
Mercedes C 63 AMG Combi
Mercedes C 63 AMG Combi
Redactie
Door Redactie

Zoeken