Spyshots

Meer details BMW 1-serie Coupé

Meer details BMW 1-serie Coupé

Deze nieuwe foto’s tonen meer details van de BMW 1-serie Coupé. Nadat we eerder al foto’s konden tonen van een zwaar gecamoufleerd exemplaar en van een ongecamoufleerde 1-serie Coupé tijdens een fotoshoot zijn dit de beste foto’s ooit. Dit is de BMW 1-serie Coupé!

De beste foto’s ooit zult u denken? En dat ongecamoufleerde exemplaar tijdens de fotoshoot dan? Helaas, die foto’s toonden ons slechts delen van de auto. De beveiliging was namelijk dusdanig streng dat onze fotograaf de 1-serie Coupé slechts van grote afstand en vanuit lastige hoeken kon fotograferen. 
 
Afwijkend design
Maar BMW voert zelf de spanning verder op. De auto draait momenteel namelijk testronden op de Duitse Nürburgring. Daar kon onze fotograaf de 1-serie Coupé open en bloot op de gevoelige plaat leggen. De voorzijde verschilt duidelijk van de 1-serie hatchback. De voorbumper heeft een sportievere vorm. Aan de achterzijde zien we een korte kofferbak en een kenmerkende C-stijl zoals we dat van BMW gewend zijn.

Motorengamma
In de Verenigde Staten zal het model niet leverbaar worden met een viercilinder. Voor de Europese markt verwachten wij dit echter wel. Het motorengamma zal dan ook grotendeels overeenkomen met dat van de driedeurs 1-serie. Uiteraard zal ook de 130i niet ontbreken. Zelfs de 306 pk sterke 3,0 liter zescilinder turbomotor zal naar alle waarschijnlijkheid leverbaar worden. Deze motor zal vermoedelijk dan wel gereserveerd blijven voor een M-model. Dieselmotoren zullen ook niet ontbreken.

Voorjaar 2008
De BMW 1-serie Coupé zal in 2008 op de markt komen. Wij hebben sterk het vermoeden dat de auto tijdens de NAIAS in Detroit (januari 2008) of de Autosalon van Genève (maart 2008) officieel zal worden onthuld.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Meer details BMW 1-serie Coupé
Meer details BMW 1-serie Coupé
Meer details BMW 1-serie Coupé
Meer details BMW 1-serie Coupé
Redactie
Door Redactie

Zoeken