Spyshots

Peugeot 207 SW in vol ornaat

Peugeot 207 SW in vol ornaat

De Peugeot 207 SW laat niet lang meer op zich wachten. Op het fabrieksterrein van Peugeot staat inmiddels een flink aantal modellen van de 207 SW geparkeerd. De auto´s staan klaar om als demo´s naar de dealers te worden vervoerd. De officiële foto´s heeft Peugeot echter nog steeds niet vrijgegeven.

Dat de Peugeot 207 SW er binnenkort aan zit te komen is geen publiek geheim meer. Op de Autosalon van Genève presenteerden de Fransen een conceptcar onder de naam 207 SW Outdoor. In grote lijnen toont deze conceptcar ons hoe de 207 SW eruit komt te zien. Bovendien konden wij twee maanden geleden al een paar spyshots tonen van een ongecamoufleerde 207 SW die eveneens op het fabrieksterrein van Peugeot stond geparkeerd. Deze nieuwe foto´s tonen de auto in vol ornaat.

Typische achterlichtunits
De achterlichtunits zijn het meest opvallende designelement van de auto. Net als bij de 206 SW zal de achterzijde dan ook even moeten wennen. Leuk detail zijn de ´zwevende´ dakrails. Verder is het front gelijk aan dat van de andere 207-modellen. En dat zal ook voor het interieur gelden. Wel kan de 207 SW uiteraard profiteren van een fors grotere bagageruimte dan de drie- en vijfdeurs hatchback.

Motorenaanbod
Onderhuids zal het motorengamma vrijwel gelijk zijn aan dat van de 207 hatchback. Het benzinegamma zal vermoedelijk worden gevormd door de 1.4 (75 pk), de 1.4 16V (88 pk) en de 1.6 (110 pk). Op dieselgebied zien we de 1.4 HDi (68 pk), de 1.6 HDi (90 pk) en de 1.6 16V HDi (110 pk).

Zomer 2007 bij de dealers
De Peugeot 207 SW zal binnenkort officieel worden gepresenteerd door de fabrikant. Na de zomer van 2007 zal het model bij de dealers staan. Voor nu is het wachten op de eerste officiële informatie en het beeldmateriaal. De prijzen zullen vlak voor de marktintroductie bekend worden gemaakt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Peugeot 207 SW in vol ornaat
Peugeot 207 SW in vol ornaat
Peugeot 207 SW in vol ornaat
Redactie
Door Redactie

Zoeken