Spyshots

BMW 6-serie ondergaat lichte facelift

BMW 6-serie ondergaat lichte facelift

BMW´s 6-serie zal dit najaar een kleine facelift ondergaan. De BMW 6-serie - die sinds 2004 op de markt is - zal vooral op uiterlijk gebied een paar lichte wijzigingen krijgen doorgevoerd. Hierdoor kan de 6-serie nog een paar jaar met een frisse styling door het leven gaan.

Op de Duitse Nürburgring draaide een prototype van de vernieuwde 6-serie afgelopen weken testronden. BMW werkt namelijk aan een vernieuwde versie van de succesvolle Coupé (en Cabriolet). Op de foto´s is het model te zien zonder enige vorm van camouflage. Zelfs kenners moeten echter twee keer kijken om de verschillen met het huidige type te onderscheiden. Geheel volgens BMW´s traditie zal de facelift dan ook minimaal zijn. Dat zagen we al bij de 1-serie en 5-serie die recentelijk een facelift ondergingen.

Nieuwe voorbumper
Aan de voorzijde zal de vernieuwde 6-serie herkenbaar zijn aan de nieuwe voorbumper met verder doorgetrokken horizontale luchtinlaten. Ook de vorm van de koplampen is licht gewijzigd en aan de achterzijde zullen de bumper en lichtunits een update ondergaan. Verwacht ook in het interieur een paar kleine wijzigingen.

630i, 650i en M6
Onderhuids zal de 6-serie nagenoeg ongewijzigd blijven. Het motorengamma zal net als bij het huidige model bestaan uit de 258 pk sterke 630i, de 367 pk sterke 650i en de 507 pk sterke M6.

IAA Frankfurt 2007
Het gefacelifte model zal debuteren op de IAA in Frankfurt die dit najaar gehouden wordt. Het model zal niet veel later bij de dealers staan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW 6-serie ondergaat lichte facelift
BMW 6-serie ondergaat lichte facelift
Redactie
Door Redactie

Zoeken