Spyshots

Volvo S40 krijgt kleine facelift

Volvo S40 krijgt kleine facelift

Volvo zal binnen korte tijd een gefacelifte S40 gaan presenteren. Alhoewel het vaak moeilijk is om de Zweedse merken tijdens testwerkzaamheden te betrappen wist onze fotograaf er toch in te slagen dit prototype van de gefacelifte Volvo S40 vast te leggen.

Volvo presenteerde de S40 begin 2004. Anno 2007 zijn we ruim drie jaar verder en dus is het tijd voor een facelift. Grote veranderingen zal Volvo aan de S40 echter niet door gaan voeren. De foto´s laten ons zien dat de neus van de S40 iets dikker zal worden. Verder zien we een licht gewijzigde voorbumper en mogelijk een kleine wijzigingen in de koplampen. Het tape onder de portieren langs doet verraden dat ook hier een kleine wijziging te vinden is. Aan de achterzijde zullen niet alleen de lichtunits een iets andere indeling krijgen, maar is ook de achterbumper veranderd.

Fine-tuning
Onderhuids zal Volvo mogelijk wat kleine aanpassingen doorvoeren. Deze zullen echter niet zichtbaar en mogelijk ook nauwelijks merkbaar zijn. Een soort van fine-tuning zullen we maar zeggen. Ook in het interieur verwachten wij geen grote veranderingen. Hier zal de facelift beperkt blijven tot kleurstellingen en materiaalkeuze.

Facelift S40 en V50
Nog dit jaar presenteert Volvo de gefacelifte S40. Tegelijkertijd zal de Zweedse autofabrikant ook een lichte vernieuwde V50 presenteren. De modellen zijn immers grotendeels gelijk.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volvo S40 krijgt kleine facelift
Redactie
Door Redactie

Zoeken